Sikersztori 39 - Lévay Barbara - Test-Átalakulása

Sziasztok!

Barbi vagyok, 25 éves.

Már korábban is jártam edzőteremben, viszont egyedül nem értem el nagyobb, szembetűnőbb változást. Étrend nélkül edzettem, így nem is formásodtam úgy, ahogy szerettem volna.. A párom által találtam meg Ádámot, mivel neki is  írt már edzéstervet és étrendet is és láttam, hogy szépen alakul, sokat fejlődik.

A kezdetekben egy 12-hetes szálkásító programban vettem részt, amit sikerrel zártam, leadtam pár kilót és az erőszintem is sokat javult. Utána nem sokkal később úgy döntöttem, hogy belekezdek egy light-os tömegnövelésbe is, ami egy nehéz döntés volt számomra, ugyanis kissé féltem tőle, hogy visszahízok. 

Mielőtt belekezdtünk Ádámmal a programba - írtam neki, hogy édesszájú vagyok, és azt, hogy minimális kalóriatöbbletben legyek, hogy száraz izom jöjjön fel, minimális testzsírral. Az aggodalmaim ellenére a tömegnövelés nagyon pozitívan sikerült, sokat javult az állóképességem és az erőszintem is, így a súlyzós edzés sokkal jobban megy, mint eddig! 62,5kg-val kezdtem ezt a programot és kerek 65kg-val zártam.

atpplevaybarbara


Én nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, sokkal formásabbak a combjaim és a fenekem is!

A későbbiekben is szeretném Ádám programjait folytatni, hogy további sikereket érhessek el.

Ádámot csak ajánlani tudom azoknak, akik szeretnék a fitnessz céljaikat megvalósítani! Ne feledjétek, minden lehetséges, csak tenni kell érte! Ne félj soha segítséget kérni!

több mint 5000 embernek segített test-átalakulásában
Legyél TE a következő!